• Tavan LED spotlarla aydınlatma


    İşyeri ofis ve mekanlarınızı  gölgelerden arındırarak, homojen bir şekilde aydınlatmak için en sık kullanılan yöntemlerden bir tanesi tavandan spot aydınlatma uygulamaları. Birçok iş yerinde de bu tür aydınlatma sistemleri kullanılır, mekanın birçok farklı noktasında bulunan çalışanların ve müşterilerin aynı düzeyde aydınlık bir ortamda bulunmaları tercih edilmektedir.

    LED spotlar bu tür uygulamalar için artık özellikle tercih ediliyor çünkü normal spotlar güçlü ışık verdiklerini için, yani watt'ları yüksek olduğu için harcadıkları enerji de yüksektir. LED spotların ise  yüksek watt'a sahip olmalarına rağmen enerji tüketimi oldukça düşüktür. Bu sayede, kuvvetli bir aydınlatma istenen mekanlar için LED spot kullanmak daha  mantıklıdır. 









    Cevizli Mahallesi , Çayiçi Mahallesi , Denizciler Mahallesi , Yalı Mahallesi ,  - Abdulkadir ,  - Ağaçlı ,  - Akçakese ,  - Akören ,  - Armutluyazı ,  - Asağı ,  - Avdullu ,  - Aygördü ,  - Baba ,  - BabaÇay ,  - Bahçeli ,  - Bakırlı ,  - BakırlıZaviye ,   - Belpınar ,  - Büyükdüz ,  - Çamyayla ,  - Çaybaşı ,  - Çaylioglu ,  - Davutlu ,  - Dedeağaç ,  - Dere ,  - Dibekli ,  - Doğanlı (Taşlık) ,  - Dolay ,  - Erdemli ,  - Erikli ,  - Fındıklı ,  - Göl ,  - Göldağı ,  - Gürpınar ,  - Gürsökü ,  - Hacılı ,  - Hacıoğlu ,  - Hatip ,  - Hüseyinbey ,  - İnalti ,  - Kaldirayak ,  - Karakestane ,  - Karapınar ,  - Kestanelik ,  - Kızılcakaya ,  - Köseyakası ,  - Kozcuğaz (Çanlı) ,  - Kozsökü ,  - Kurt , Hızlı Ara: 0543 458 75 31  - Kütük ,  - M.Kemal Paşa ,  - Maden ,  - Mestan ,  - Ömerdüz ,  - Ortalık ,  - Otmanlı-Yenikonak ,  - Pazarcık ,  - Sansar ,  - Sırna (Ali , )  - Sofu ,  - Söküçayırı ,  - Sulusökü ,  - Tarakcı ,  - Tepecik ,  - Tevfikiye ,  - Topağaç ,  - Türkmen ,  - Ünlüce ,  - Uzunçam ,  - Yarenler ,  - Yemişen ,  - Yenice ,  - Yenigüler ,  - Yeşilyurt ,  - Zaviye ,  Hızlı Ara: 0543 458 75 31
  • 0 yorum:

    Yorum Gönder