• Pano Tesisati Kurulumu | 0543 458 75 31

    Elektrik panosu; elektriğin tesisat/binada bulunan sistemlere dağıtımında ve iletiminde kullanılan şalt malzemeleri ve kablolarlar gibi elemanların bir arada bulunduğu kabindir.

    Tek ve çok katlı binalarda küçük elektrik sayaç panosu vardır. Bu panonun içerisinde merkezi otomatik kesici, sigortalar, elektrik sayaçları, merdiven otomatiği, zil trafosu vardır. Elektrik pano firmaları tarafından özel olarak istenilen ölçülere göre elektrik pano imalatı yapılır. Elektrik panosu fiyatları istenilen boyutlara, sacın kalınlığına, sacın kalitesine ve boya kalitesine göre değişir.

    Pano montajı yapılırken; elektrik panosuna yerleştirilecek malzemelerin yerleri önceden hazırlanır. Pano malzemelerine montajı yapılacak parçalar ( vida, cıvata,vb gibi) beraber satılmaktadır.

    Ayancık'ta Kompanzasyon Sitemlerinizin çözüm ortağı olarak aşağıdaki hizmetleri sunuyoruz.

    Kompanzasyon sistemlerinin kurulumunu yapıyoruz.
    Kompanzasyon sistemlerinin bakımını yapıyoruz.
    Kompanzasyon sistemlerinin revizyon işlemini yapıyoruz.
    Kompanzasyon sistemlerinin aylık periyodik bakımını yapıyoruz














    Ayancık Kompanzasyon, Ayancık Elektrik Panosu, Ayancık Kompanzasyon kurulumunu, Ayancık Kompanzasyon bakımını, Ayancık Kompanzasyon periyodik bakımını, Ayancık Elektrik Panosu tamiri, Ayancık Elektrik Panosu kurulumu, Ayancık Elektrik Panosu onarımı,





  • 0 yorum:

    Yorum Gönder